Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení.pdf
Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení.pdf
Počty přijímaných žáků pro školní rok 2022-23.pdf
Počty přijímaných žáků pro II. kolo přijímacího řízení: Počty přijímaných žáků pro II.kolo PŘ 2022-23.pdf
Informace k JPZ naleznete na: https://prijimacky.cermat.cz/menu/jednotna-prijimaci-zkouska
Termíny JPZ pro školní rok 2022/23: Termíny JPZ 22-23.pdf
Jednotné zkušební schéma přijímacího řízení: JPZschema2022.pdf
Obecné informace k PŘ 2022-23: Základní informace k PŘ.pdf
Organizace, průběh PŘ: Organizace JPZ.pdf
Úprava podmínek PŘ pro žáky s SVP: https://prijimacky.cermat.cz/menu/upravy-podminek-prijimaciho-rizeni
Tiskopisy přihlášek ke studiu:
Číselné označení RVP | Název oboru | Obsah | Ukončení studia |
65-42-M/01 | Hotelnictví | a) hotelnictví a turismus
b) cestovní ruch a animační činnost (nově od 1.9.2020) |
maturitní zkouška |
63-41-M/01 | Ekonomika a podnikání | zaměření na cestovní ruch | maturitní zkouška |
65-41-L/01 | Gastronomie | kuchař, číšník, servírka | maturitní zkouška |
65-51-H/01 | Kuchař – číšník | kuchař – číšník, kuchař, kuchařka, číšník, servírka, cukrář | výuční list |
29-51-H/01 | Výrobce potravin | sladovník – pivovarník | výuční list |
Číselné označení | Název oboru | Ukončení studia |
64-41-L/51 | Podnikání | maturitní zkouška |
Číselné označení | Název oboru | Ukončení studia |
64-41-L/51 | Podnikání | maturitní zkouška |