Informace k přijímacímu řízení

Vyhlášení I. kola

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení


Vyhlášení II. kola

Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení


Počty přijímaných žáků

Nejvyšší možný počet přijímaných žáků pro školní rok 2019-20

Počty přijímaných žáků pro II.kolo PŘ 2019-20


Organizace JPZ

Termíny JPZ pro školní rok 2019-2020

Jednotné zkušební schéma – přijímací zkoušky 2019

Informace k přijímacímu řízení

Organizace a průběh JPZ

Úpravy podmínek přijímacího řízení

Prihlaska-SS-2018-denni-edit

Prihlaska-SS-2018-nastavba-EDIT

Prihlaska-SS-201-ostatni-edit


Obory vzdělání pro školní rok 2019/2020

Denní studium
Číselné označení RVP Název oboru
Obsah Ukončení studia
65-42-M/01 Hotelnictví hotelnictví a turismus maturitní zkouška
63-41-M/01 Ekonomika a podnikání management obchodu a služeb maturitní zkouška
65-41-L/01 Gastronomie kuchař, číšník, servírka maturitní zkouška
65-51-H/01 Kuchař – číšník kuchař – číšník, kuchař, kuchařka, číšník, servírka, cukrář výuční list
29-51-H/01 Výrobce potravin sladovník – pivovarník výuční list
65-51-E/02 Práce ve stravování práce ve stravování výuční list

 

Denní nástavbové studium
Číselné označení Název oboru
Ukončení studia
 64-41-L/51 Podnikání maturitní zkouška

 

Dálkové nástavbové studium
Číselné označení Název oboru
Ukončení studia
64-41-L/51 Podnikání maturitní zkouška